Kada je riječ o visokokvalitetnim mazivima, Bel-Ray se ističe kao pouzdano ime s naslijeđem inovacija, kvalitete i izvrsnosti. Od svog osnutka 1946. godine, od strane Billa Kiefera, Bel-Ray je posvećen proizvodnji motornih ulja i maziva koja ispunjavaju najviše industrijske standarde. Bez obzira jesi li zaljubljenik u motocikle, održavanje automobila ili industrijske primjene, Bel-Ray je savršen izbor. Zaronimo u ono što čini Bel-Ray liderom u industriji maziva.

Širok raspon visokokvalitetnih proizvoda

Bel-Ray motorna ulja i maziva prisutna su u autoindustriji, industriji hrane, nautici, vojnoj industriji i sl. gdje svojom kvalitetom i performansama postižu vrhunske rezultate. Istovremeno, prisutna su u moto industriji kroz široku ponudu 2-taktnih i 4-taktnih ulja te ulja za vilice motora.

 

  1. 2-taktna ulja– za najveću ravnotežu performansi i zaštite, potpuno sintetičko motorno ulje najbolji je izbor za moderni 2-taktni motor kako bi se osiguralo uklanjanje naslaga i spriječilo stvaranje novih naslaga koje uništavaju performanse.
  2. 4- taktna ulja – Za razliku od ulja za 2-taktne motore, 4-taktna ulja ne izgaraju s gorivom. Umjesto toga, obilaze motor. Dok cirkulira, ulje podmazuje pokretne dijelove motora, raspršuje toplinu i uklanja nečistoće. Četverotaktna ulja imaju veću koncentraciju aditiva.
  3. ulja za vilice – ulja za vilice spadaju u funkcijske tekućine motocikala i po sastavu su slična hidrauličkim uljima. Nazivaju se i uljem za amortizere. Ulje za vilice koristi se za podmazivanje vilica motocikla, amortizera i ostalih opružnih elemenata.

Sve ovo možeš pronaći u bogatoj ponudi ulja i maziva na motostop.hr, web trgovini specijaliziranoj za motodijelove i motoopremu!

 

Posvećenost kvaliteti

Bel-Ray je sinonim za kvalitetu. Evo zašto:

  • napredne formule: korištenje visokokvalitetnih baznih ulja i naprednih kemijskih formula.
  • strogo testiranje: rigorozna testiranja osiguravaju da proizvodi ispunjavaju ili nadmašuju industrijske standarde.
  • certifikacije: mnogi proizvodi su certificirani od strane API (Američkog naftnog instituta) i JASO (Japanske organizacije za automobilske standarde).

Inovacije i ekološki prihvatljive opcije

Bel-Ray je na čelu inovacija:

  • sintetička maziva: širok raspon sintetičkih ulja za superiorne performanse i dugovječnost.
  • ekološki prihvatljive opcije: razvoj biorazgradivih i ekološki prihvatljivih maziva.
  • specijalizirani aditivi: napredni aditivi poboljšavaju performanse, poput zaštite od trošenja, pjenjenja i aditiva za ekstremne pritiske.

 

Angažman u motosportu i sponzorstva

Bel-Rayova uključenost u motosport je dokaz njegovih visokih performansi:

  • sponzorstva u motosportu: snažna prisutnost u motociklističkim utrkama, sponzoriranje timova i vozača u motocrossu, Supercrossu i cestovnim utrkama.
  • partnerstva i suradnje: suradnja s velikim trkaćim timovima i događajima za prikazivanje performansi proizvoda.
  • podrška zajednici: angažman u amaterskim i lokalnim motosport događajima, promovirajući sport na svim razinama.

Zašto odabrati Bel-Ray?

Odabir Bel-Raya znači biranje neusporedive kvalitete, inovativnih proizvoda i posvećenosti performansama. Bilo da si zaljubljenik u motocikle, industrijski operater ili automobilski entuzijast, Bel-Rayov opsežan asortiman maziva pokriva sve potrebe.

 

Zaključak

Bel-Ray nastavlja postavljati standarde za performanse i pouzdanost u industriji maziva. S bogatom poviješću, širokim rasponom proizvoda i posvećenošću inovacijama, Bel-Ray je pravi izbor za visokokvalitetna maziva. Iskusi razliku s Bel-Rayom i drži svoje motore u besprijekornom stanju, bilo na cesti, stazi ili u industrijskim primjenama.

Potraži Bel-Ray motorna ulja na motostop.hr i opremi se vrhunskom kvalitetom po najboljim cijenama!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)